Κατηγορίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Γενικά αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, πρέπει να γίνει μέσα σε δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ πραγματοποιούνται.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα ΠΡΕΠΕΙ να:

  • είναι πλήρες και χωρίς φθορές
  • ΜΗΝ έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και τυχόν διακριτικά σήματα που φέρει 
  • ΜΗΝ έχει χρησιμοποιηθεί και φορεθεί
  • η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και  σε άριστη κατάσταση,
  • φέρει όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Καρτελάκι προϊόντος κ.ο.κ).

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα ΠΡΕΠΕΙ:

Να το συσκευάσετε με ασφαλή τρόπο, όπως το παραλάβετε , έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη διαδρομή του προς εμάς. Ευθύνη για όποιο ελάττωμα φέρει το προϊόν κατά τη διαδρομή λόγω κακής συσκευασίας βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποδεκτό.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 2719700 ή εναλλακτικά η συμπλήρωση της        φόρμας επιστροφής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών τότε το pointcasualwear.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο χρήστης δεν είναι διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή/και τηλεφώνου το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσής του.


Recently Viewed

No products

Μενού

Top