Κατηγορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα  50 €  πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω των 50 €, ανέρχονται στα 4 € (εντός Ελλάδας). Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες προς Κύπρο είναι 10 €, ανεξαρτήτως ποσού.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου με έξτρα χρέωση 3 €. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται.
  • PAYPAL,είναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ηλεκτρονική πίστωση από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία σας είναι το ίδιο το PayPal. Όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών.

 

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΜΒΑΣΜΑ). Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102719700 ή να στείλετε email στο info@pointcasualwear.gr  για επιβεβαίωση. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τραπεζικά απαιτούνται 2 ημέρες για να ολοκληρωθεί η κατάθεση του ποσού

 

ALPHABANK:

Α. Λογαριασμού: 292-002002-004820

IBAN       : GR42 0140 2920 2920 0200 2004 820

Κάτοχος : ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

PIRAEUS BANK:

Α. Λογαριασμού: 5035-085886-190

IBAN       : GR67 0172 0350 0050 3508 5886 190 

Κάτοχος : ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Visa Εlectron, MasterCard, AmericanExpress, Maestro, DINERS  μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ασφαλή πλατφόρμα πληρωμών της Alphabank, "Alpha e-Commerce" όπου και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Επιπροσθέτως μέσω της ίδιας πλατφόρμας θα μπορείτε να πληρώσετε και με την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.   

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Το pointcasualwear.gr αποστέλλει τα παραγγελθέντα προϊόντα στην διεύθυνση που ο χρήστης έχει ορίσει, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.


Recently Viewed

No products

Μενού

Top